Yeni Sezon Mutfak Modelleri

Mutfaklar evin en önemli bölümlerinden biridir. Özellikle de günün büyük kısmını mutfaklarında yemek yaparak geçiren hanımlar için. Bu açıdan bakarsanız, mutfak tasarımlarının kaliteli, ergonomik ve fonksiyonel açıdan kullanışlı olması çok önemlidir. Yemek yaparken kendinize geniş çalışma alanları bulabileceğiniz mutfakları tercih etmeniz her açıdan hayatınızı kolaylaştıracaktır. Mutfak modeli olarak dar alanda bile işinizi en iyi şekilde yapmanıza imkan tanıyan modelleri tercih etmeniz önemlidir.

masko-klasik-mutfak-dolabı-modelleri

mutfak-aksesuar-tasarımları

Mutfak modellerinde kullanışlılık ve işlevsellik her zaman ön plandadır. Görsellik ve estetik de yavaş yavaş önem kazanmaktadır. İkisinin de olduğu modern tarzdaki mutfak modelleri ise size mutfaklarınızda görmek isteyeceğiniz stili getirecektir.

eskitme-beyaz-mutfak-dolapları

Günümüzde mutfak modelinde artık kalite, estetik ve sağlamlık son derece önemli hale gelmektedir. Çok amaçlı ve bir o kadar tarz oluşturan bu modeller ile mutfaklarınızı yenilemeniz mümkündür. Mutfakların olabildiğince geniş ve çalışma alanı sunan türde olması çok önemlidir.

yüksek-mutfak-masası-modelleri

Mutfaklarda kullanılan dolaplar, çok raflı ve geniş hacimli olarak tasarlanırsa mutfağınızı çok daha rahat kullanmanıza imkan verir.
2016 yılında mutfak modelleri olarak kendinizi alamayacağınız bu şık tasarımlar mutfaklarınızda eşsiz ve olağanüstü bir görünüm yaratacaktır.

klasik-ahşap-mutfak-modelleri-fiyatları

Mutfak modellerinde Yeni Sezon yılında öne çıkan modellerde en göze çarpanları sizin incelemeniz için derledik.

Ankastre mutfak modelleri: Ankastre mutfak modellerinde her şeyin bir arada olmasını sağlayan bu modeller her yönüyle bu yıl mutfaklarınızda daha rahat davranmanızı sağlayacak. Modern, kaliteli derli toplu ve temiz görünümleriyle mutfaklarınıza yeni bir yaklaşım getireceği kesin olan bu modeller uzun soluklu bir vizyonun ürünü olarak tasarlanmıştır.

küçük-mutfak-dekorasyonu

Mutfaklara yer kazandıran bu uygulama ile özellikle beyaz eşyalar ayrı birer mobilya gibi görünmekten çıkıyor. Çoğu ankastre modellerini kapaklı olması dolayısıyla eşyalarınızı görmeniz bile mümkün olmuyor. Ankastre ürünler set halinde satılıyorlar ve mutfak dolaplarınıza kolayca yerleşecek teknolojiyle üretiliyorlar.

mutfak-mobilyaları

kırmızı-lake-mutfak-dolabı-modelleri-ve-fiyatları

Gömme mutfak modelleri: Bu model mutfak modelleri ile özellikle eşyalarınızın korunması açısından ve görünmemesi bakımından vazgeçilmez tasarımlardandır. Gömme mutfak dolaplarıyla ürünlerinizi saklamanız, kendinize çalışma alanı yaratmanız mümkün olacağı gibi aynı zamanda mutfağın dağınık görüntüsünden de kurtulursunuz. Gömme dolapların çok fazla kullanıldığı bu mutfak modelinde, eşyalarınız gözlerinize daha güzel görünecek.

desenli-mutfak-dolapları-modelleri

Açık veya Amerikan mutfağı modelleri: Eğer evinizde mutfak için ayırabileceğiniz yeriniz yoksa ya da evinizin geniş alanlarında bir mutfak oluşturmak istiyorsanız, o zaman açık ve amerikan tarzı mutfak kurmanızı tavsiye ederiz.

mutfak-dolabi

Çok kullanışlı ve fonksiyonel anlamda kendinizi son derece rahat hissedebileceğiniz bu mutfak modelleriyle hem çok farklı hem de kendinize özel bir mutfak modeli yaratabilirsiniz. Amerikan mutfağı modelinde her şeyi elinizin altında bulabileceğiniz tarzda tasarlanmıştır. Açık olan bu mutfak modellerinde bir yandan yemeğinizi yaparken bir yandan da keyifli dakikalar geçireceksiniz.

cam-mutfak-tezgahları-fiyatları

Hazır mutfak modelleri: Bu mutfak modellerinde sizin için her sey düşünülmüş. Hazır ahşap dolaplardan, mutfak masasına kadar her detay atlanmadan düşünülmüştür. Klasik ve modern tasarımlara yer verilmiş bu hazır mutfak modellerinde istediğiniz son derece şık mutfak dolaplarına yer verebilirsiniz. Hazır mutfak dolapları, İşinize çok yarayacak ve geniş hacimli dolaplarıyla size istediğiniz kalitede ve uygunlukta mobilyalar sunmaktadır.

ahşap-mutfak-dekorasyonu-6

Klasik mutfak modelleri: Klasik mutfak modellerinde, en dikkat çekici özellik olarak varaklı ve gravürlü tasarımlar ön plana çıkmaktadır. Mutfak modellerinde özellikle klasik motifli bu dolap tasarımları son derece beğeninizi kazanacak.

ahşap-mutfak-dekorasyonu-4

Modern mutfak dolaplarından sıkıldıysanız ve klasik ile mutfak dolaplarınızda farklılık yaratmak istiyorsanız o zaman klasik mutfak modellerini düşünmenizde fayda var. Klasik anlamda hem görünüm hem de esnekliğe sahip olacağınız bu şık tasarımlar ile mutfaklarınız bambaşka güzelliğe sahip olacaktır.

mutfak_dolapları_5

Lüks mutfak modelleri: Bu model mutfaklarda hem konforu hem de mobilya olarak istediğiniz tasarımları bulabilmeniz mümkündür. Lüks mutfak dolaplarında her açıdan istediğiniz özelliklere sahip olacaksınız. Lüks mutfak raflarında mutfaklarınızda kullanacağınız ürünlerinizi istediğiniz şekilde koyabilirsiniz. Tamamen düzenli ve temiz bir mutfak tasarımına sahip olmayı sağlayan bu modeller ile mutfağınızda kullanışlı ve pratik özelliğe mobilyalara sahip olacaksınız.

klasik-mutfak-dolapları