Yeni Sezon Çocuk Odası Modelleri…

Çocuklar hayatınızın en önemli varlıklarıdır. Hayatınızın en değerli parçaları olan çocuklarınız için en iyi ortamı yaratmak siz ebeveynlerin elindedir. Çocuğunuzun rahat ve konforlu bir çocuk odasına sahip olması çocuğunuzu mutlu ettiği kadar sizin de mutlu olmanızı sağlayacaktır.

sıradışı-çocuk-odası-mobilya-modelleri-ve-fiyatları

Çocuğunuzun çok daha sağlıklı ve güvenli bir çocuk odasında büyümesini ve gelişmesini istiyorsanız ona vereceğiniz değeri bu çocuk odalarıyla gösterebilmeniz mümkündür. Yeni Sezon yılında çocuk odalarının daha dekoratif ve inovatif tasarımlara sahip olduğunu görmekteyiz.

Çocuğunuzun bebeklikten itibaren çok fazla zaman geçireceği bu odaların dekorasyonu ve bu odalarda kullanılacak mobilyalar son derece önemlidir. Bir anlamda çocuğunuza verdiğiniz önemi anlatan çocuk odası takımları ince detaylı unsurları ile aklınızı başınızdan alacak.

arabalı-çocuk-odası-takımları

Çocuklarınızın alışkanlıklarını da gösterebilecek çok şık ve güzel bir çocuk odası takımına sahip olmak o kadar da zor değil. 2016 yılının çocuk takımlarına göz attığımızda en dikkat çeken şey, Elbette çocuk odalarının en önemli unsuru yatak modelleri gelmektedir. Yatak modellerinde ranzalı ve ikiz yatakların çok fazla ön plana çıktığını görmekteyiz.

pembe-arabalı-kız-çocuk-odası

Erkek çocukları için araba modeli yatak tasarımları ve kız çocukları için Barbie bebek modelli yatak odası tasarımları çok ilgi çekici. Yatak kalitesine gelindiğinde Yataklarda birinci sınıf ortopedik ve ergonomik özellikli olanların kullanımı biraz daha göze çarpıyor.

sıradışı-çocuk-odası-mobilya-modelleri

Çocuk odalarında yatağın kaliteli olması çok önemlidir. Çünkü büyüme çağında olan çocuğunuzun rahat bir uyku uyuması gereklidir. Bu yüzden Sağlık açısından en uygun olan yatak odası takımını tercih etmelisiniz. 2016 çocuk odası yatak modellerinde en fazla göze batan noktada bu aslında .Yatakların daha önceki modellerden birkaç gömlek üstün olması.

çocuk-yemek-masa-ve-sandalyesi

Yatak modelinizi seçtikten sonra, yatak odanızın duvarlarında kullanacağınız duvar rengi tercihlerinin Açık renklerde olmasına özen göstermelisiniz. Bu sene Açık tonlarda duvar renklerinin tercih edildiğini göreceksiniz. Öne çıkan renkler arasında açık mavi, açık pembe, şampanya rengi, açık lila, beyaz ve yeşil tonlarının da çok popüler olduğunu söyleyebiliriz.

erkek-çocuk-odası-tasarımları

Çocuk odasında bu sene kullanılan mobilyaların ahşap olanlarına daha fazla ağırlık verildiğini görmekteyiz. Ahşap modeller hem kullanım açısından hem de görünüm olarak çocuk odası dekorasyonunu zenginleştirecektir.
Gardrop modeli olarak çocuk odasında aynalı ve sürgülü gardropların kullanımı dekorasyonu zenginleştirecektir. Çekmeceli olan bu modeller son derece kullanışlı ve fonksiyonel özelliklere sahip olmaları ile hayli dikkatinizi çekecektir.

BB 1

Gardrop olarak düşündüğünüz model fazla büyük bir boyuta sahip olmamalı çünkü küçük mobilyalar çocuk odalarında daha şık durmaktadır. Bu yönüyle 2016 tasarımları çok dekoratif ve bir o kadar toparlayıcı modellere sahiptir. Dağınık çocuklarınız için birebir olan bu modeller siz ebeveynler tarafından da çok beğenilecek.

Cute-Little-Room-for-Teenager

Açık tonları hakim olacağı Yeni Sezon çocuk odası takımlarında, çalışma masası olarak da kullanışlı ve çekmeceli modelleri tercih edebilirsiniz. Çocuk odasında kullanacağınız avize tasarımıyla ve renkli halı modelleriyle kombinasyonunuzu daha da güzel hale getirebilmeniz mümkündür.

2016-Ufak-Genç-Odası-ve-Çocuk-Odası-Modelleri-u
Kız çocuğunuz var ise daha renkli ve cıvıl cıvıl olan tasarımlara yönelmenizi tavsiye ederiz. Özellikle çiçekli nevresim takımları Yeni Sezon kız çocuk odası takımında bu sene göreceğiniz yeniliklerdendir.

Erkek çocuk odalarında yatak tasarımları dikkat çekmektedir. Özellikle arabalı yatak modelleri 2016 çocuk takımında göreceğiniz yeniliklerdendir. Erkek çocuk yatak odası nevresim takımlarında daha çok çizgi film karakterlerinin figürlerinin olduğu modeller çok moda.

Aynı zamanda bu sene çocuk odalarında renkli koltuklara da yer verildiğini görüyoruz. Çocuk odası koltuk takımlarında renk renk olacak şekilde çeşitlilik gösteren çok şık ve güzel tasarımlara yer verilmiştir. Konforun da unutulmadığı bu koltuklarla çocuk odanızın dekorasyonu harika görünecektir.

images (28)

Konforun ve kalitenin yüksek şekilde hissedildiği bu tasarımlar yakından görülmeye değer. Çocuk odası koltuk takımı ile beraber kullanacağınız renkli duvar saatleri, stikerlar, figürler ile farklı bir atmosfer yaratıp çocuk odanızın daha hareketli görünmesini sağlayabilirsiniz.

Small-Bedroom-Idea-for-Teen

Yeni Sezon çocuk odası modelleri ile çocuğunuza hayatında sahip olabileceğiniz en güzel hediyeyi verebilirsiniz. Yeni Sezon çocuk odası modelleri Çocuk odasında getirdiği bu yeniliklerle hem çocuğunuza hem de size mükemmel kalitede bir yaşam fırsatı sunacak. Sizde Yeni Sezon çocuk odası takımları ile çocuklarınızın odasını yenileyin ve hayatı onlar için daha mutlu kılın.