Yeni Sezon Beşik Modelleri…

Bebeğinizin mışıl mışıl uyumasını sağlayacak olan Yeni Sezon beşik modelleri ahşap, modern ve klasik tasarımlarıyla fazlasıyla dikkatinizi çekecek. Sallanan ve cibinlikli beşik modellerinin popüler olduğu bu sezonda açık tonlu renk modelleri ile hem huzurun hissedilmesi hem de dinginliğin sağlanılması amaçlanmaktadır.

kız-bebek-beşikleri-modelleri

Beşik modellerinizde aramanız gereken en önemli şey olan konfor ve ergonomik detaylarında atlanmadığı bu muhteşem mobilya ürünlerini mutlaka görmelisiniz.

Özellikle soğuk kış ve sıcak yaz aylarında kullanışlılığı ve fonksiyonelliği ile birçok opsiyonu barındıran cibinlikli beşik modelleri bebeğinizi her türlü haşere ve böcekten uzak tutacak aynı zamanda alerjik hastalıklara yakalanmasını bir ölçüde azaltacak son derece özel ve inovatif mobilya tasarımlarıdır.

Bebeğinize rahat bir uyku ve sağlıklı bir ortam sunan bu cibinlikli beşik modelleri ebeveynlerin vazgeçilmez modeli olacaktır. En iyi çözümü ve verimi alabileceğiniz bu modele göz atmanızda fayda var.

bebek-beşikleri-modelleri-ve-fiyatları
Cibinlikli beşik modellerini kurulumu da hiç zor değildir. Tamamen ahşaptan yapılan bu modelleri kurarken ya da sökerken sorun yaşamayacaksınız. Bu zarif beşik modelinde kullanılan cibinlik şeffaf ve gösterişli tülden yapılmıştır. Özellikle açık yeşil, pembe ve mavi renklerinin sıkça tercih edildiği modelleri görmenizi öneririz.

Dora Pembe Bebek Besik
Dora Pembe Bebek Besik

Gerçekten 2016 yılının beşik modellerinde hem şıklığı hem de rahatlığı bulabileceğinizden adınız gibi emin olabilirsiniz. Beşik modelleri seçerken kararsız kalmanıza gerek olmadığını modellerle daha iyi anlayacaksınız.

Kayra Mint Doga Bebek Besik
Kayra Mint Doga Bebek Besik

Sallanan beşik modeli ise 2016 yılının yenilikçi yaklaşımlarının bir başka tasarımıdır. Bu model daha çok yeni doğmuş bebeğinizin daha rahat ve sağlıklı uyuyabilmesi için tasarlanmıştır. Özellikle huysuz ve uyku zorluğu yaşayan bebekler için birebir olan bu şık tasarımları mutlaka görmelisiniz.

1417525481

Bu en yeni modelle bebeklerdeki uyku probleminin önüne geçilmek istenilmiştir. Her geçen gün yoğun talep ve ilgi gören bu son moda tasarımla ebeveynlere de çok fazla iş düşmemektedir. Hem kalitesi hem de çeşitli özellikleri ile sıradan beşik modellerinden kolaylıkla ayırt edilebilen sallanan beşik modelini bebeğinizin de seveceği kesin.

Ahşap-beşik-modelleri

Çünkü uyku probleminin ortadan kaldıran bu harika modelle bebeklerinizi eğlendirmekte hiç zorluk yaşamayacaksınız. Sürekli sallanma özelliği ile bebeğinizin dikkatini çekecek olan bu beşik modeli, bu anlamda da anne ve babaların kurtarıcısı olacaktır.

omatik-sallanan-besik

Farklı renk ve ölçülerde bulabileceğiniz bu harikulade beşik modeli değişik renklerde tasarlanabilmektedir. Örneğin; Uçuk pembe, yavruağzı, hardal rengi, lila renkleri özellikle kız bebekleri için vazgeçilmez modeller olarak göze çarpıyor. Erkek bebekler için ise daha çok mavi tonlarının olduğu modeller tercih edilmektedir.

cilek-bebek-karyolasi-2

Portatif ve taşınabilir olmaları nedeniyle hayli dikkat çeken 2016 sallanan ve cibinlikli beşik modellerinde yatak kalitesi de göz ardı edilmemiş. Son derece kaliteli ve ortopedik yataklarda bebeğinizin daha sağlıklı ve mutlu büyümesine tanıklık edeceksiniz.

1347793162

Eğer sizde bebeğiniz için beşik modeli arıyorsanız ya da satın almayı düşünüyorsanız sizin için incelediğimiz modellere bakmanızı tavsiye ederiz. Kesinlikle hem makul fiyatların hem de kaliteli ve kullanışlı modellerin olduğu 2016 yılında bebeğinizi mutlu etmek ve daha güzel uyutmak istiyorsanız ona böyle bir beşik modeli armağan edin.

BB 1

Buna hem siz hem de bebeğiniz pişman olmayacaksınız. O zaman, 2016 yılı beşik modelleriyle uykusuz gecelere son verin, bırakın bebeğiniz kendi kendini uyutsun.