Yeni Sezon Klasik Yatak Odası Kreasyonu

Yeni Sezon klasik yatak odası kreasyonları yatak biçimleri, ortopedik olmaları ve değişik ölçülerde ve renklerde üretilmeleri ile herkesin gözdesi olmayı başarmıştır. Sıra dışı yatak modellerine ne demeli ? Gerçekten yatağınıza yattığınızda tam olarak dinlenmiş olarak uyanmanızı sağlayacak bu modellerde evinizin dekorasyonunu farklı bir noktaya ulaştıracaksınız. Yeni Sezon klasik yatak odalarına olan talep artmaktadır. Çünkü yatak odalarında alışılmışın dışına çıkmak isteyen insanlar, modern yatakları değil de daha çok klasik yatak odalarını dekorasyonlarında kullanmaktadırlar. Klasik yatak odaları, cezbedici ve cazibeli havaları ile değişik bir tasarım olarak ön plana çıkmaktadırlar.

hayal-yatak-odasi

Klasik yatak odalarındaki kalite ve konfor  her parçasında görülmektedir.

Klasik yatak odası modellerinin en özel yönü kişiye özel ölçü ve renkler de yapılabilmesidir. Hem ayrıcalıklı hem de özel hissetmenizi sağlayacak yatak odası takımlarını 2016 kreasyonunda bulabileceksiniz.

Klasik yatak takımlarında komodinlerin çekmeceli ve kullanışlı olması da göze batan yeniliklerden biridir

Açık renkte tasarlanan bu birbirinden güzel ve zarif tasarımlar ile yatak odanız muhteşem olacak. Gardroplar özellikleri ile parmak ısırtacak cinsten. 2,3,4 ve 6 kapılı olarak yapılabilen göz alıcı gardroplar ile eşyalarınızı daha düzenli hale getireceksiniz.

Raflarına istediğiniz gibi eşyalarınızı koyabileceksiniz. Çekmeceli olan gardrop modellerini de 2016 kreasyonlarında görebilirsiniz. Aynalı olan modellerde ziyadesiyle sizleri kendisine hayran bırakacaktır. Yatak odaları bir evin önemli bölümüdür. Çünkü bir günün sonunu burada tamamlıyorsunuz ve yeni bir güne burada başlıyorsunuz bu bakımdan size her türlü konforu sunacak modelleri tercih etmelisiniz.

Miami Klasik Yatak Odası
Miami Klasik Yatak Odası

Klasik yatak odası modellerini bir defa değil yıllarca kullanabilirsiniz

Mobilyalarda kalıcı özelliği en iyi şekilde görebileceğiniz klasik yatak odası modellerini 2016 kreasyonu farkıyla bulmanız mümkündür.Klasik yatak odaları modasında son dönemin yıldızı olan ve çok tutulan klasik yatak odası modelleri arasında hayal yatak odası, miami yatak odası, Barcelona yatak odası, sakura yatak odası, Milano yatak odası gelmektedir.
Hayal klasik yatak odası takımı 2016 yatak takımları içinde en beğenilenlerdendir. Hayal yatak odası özellikle yuvarlak yataklı olması ile ön plana çıkmaktadır. Renk olarak da çok canlı renkler ile dekorasyonunuzu zengin gösterebilmektedir. Standartların ötesinde bir yatak odası istiyorsanız işte size fırsat.

Yatak başlığı ile de yatağı tamamlayan bir görüntü oluşturulmuştur. Yatak başlığı birinci sınıf kaliteli kumaştan üretilmiştir. Bu yatak odası takımı bir şifoniyer, 2 komodin, bir yataktan oluşmaktadır. Parlak işlemeleri komodin ve şifoniyer üzerinde görebilirsiniz. Bu odası tamamen el yapımıdır. Asortie mobilyanın yatak odası koleksiyonundaki en göze çarpan modeldir. Renk olarak da parlak kırmızı ve lila renkleri ile öne çıkmaktadır.

son-moda-yatak-odası-modelleri
Miami yatak odası da klasik yatak odası takımları arasında ilgi gören diğer modellerdendir. Sade ve doğal renklerden oluşan miami yatak odası takımı, 2 komodin, 1 yatak , 1 gardrop ve 1 şifoniyerden oluşmaktadır. Aynalı şifoniyeri ve 6 kapılı gardrobu ile yatak odanızda muhteşem bir dekorasyon oluşturcaksınız.
Yatak odası takımında sadelikten yana olanların vazgeçemeyeceği bir tasarım olan miami klasik yatak odası takımı ile yatak odanızda çığır açabilirsiniz. Gardrop modeli ile de beğeninizi kazanacak miami yatak odası takımı size özel ölçülerde de yapılabilmektedir.

Barcelona klasik yatak odası takımı da bir diğer yeni klasik yatak odası takımlarındandır. Farklı tasarımıyla göz dolduran Barcelona yatak odası takımı ile yatak odanızın kasvetli havasını değiştirmenizi sağlayacak. Kullanışlılık ve konforu Barcelona yatak odası takımıyla başka bir boyutta yaşayacaksınız. 2 komodin, aynalı bir şifoniyer, bir gardrop ve bir yataktan oluşmaktadır. İsteğinize göre makyaj masası ya da giyinme dolabı bu yatak odası takımına ekleyebilirsiniz.

Barcelona yatak odası takımının eşsiz ve paha biçilmez bir yatak odası takımı olduğunu göreceksiniz. Yeni bir güne merhaba diyerek başlayabileceğiniz bir yatak arıyorsanız, Barcelona yatak odasını denemenizi tavsiye ederiz.