2014 Klasik Avize Modelleri

Birçok tarzı ile evlerimizdeki klasik tarzı tamamlayan avizeler klasik tarzı ev dekorasyonlarında vazgeçilmez parçalardan birisidir.
2014 modasına uygun olarak hazırlanan avize modelleri arasında; onbeş kollu klasik antik avize, kasnaklı mumlu klasik avize, kral taçlı avize, pentürlü avize, antik gümüş mumlu klasik avize, askılı klasik tepsi avize, onbeş kollu avize, şamdanlı klasik avize, 6 şapkalı abajur avize, onbeş kollu klasik mum avize, 8 kollu camlı klasik avize çeşitleri bulunmaktadır. Yapıldıkları malzemelere, tarz ve modellerine göre isimlendirilen avizeler mekanlarınızı aydınlatmada kullanabileceğiniz en şık tasarımlardan birisidr.

Aksesuar olarak ta vazgeçilme güzellikte olan avizeler sıradan bir ev mobilyasında kullanılmayacak kadar değerlidir. Saraylara layık konforun, şıklığın yaşandığı tasarımlara sahip evlerde sıkça rastlanılan bazı avizeler oldukça değerli parçalardandır. Daha sonraki yıllarda da görmeye alışmamız gereken avizeler oldukça rağbet gören ürünlerdendir. Şıklığın yanı sıra mobilyalarınızı tamamlayan aydınlatma araçlarından en uygun olanı 2014 modasına uygun klasik avize modellerdir.

15 Kollu Klasik Avize
15 Kollu Klasik Avize
Kral Taçlı Klasik Avize
Kral Taçlı Klasik Avize
Şamdanlı Klasik Avize
Şamdanlı Klasik Avize